Publicēts: 04.07.2025. 11:29

Projekta 1. starpposma atskaite.

 

 

Projekta “INOVATĪVAS CANESTRATO SIERA RAŽOŠANAS TEHNOLOĢIJAS IZSTRĀDE AR PAĀTRINĀTU NOGATAVINĀŠANU, IZMANTOJOT GOVS PIENU UN SPECIĀLĀS BAKTĒRIJU KULTŪRAS” 1. starpposma atskaite.

 

 

Posma norises laiks: 01.01.2025 – 31.05.2025

 

Posma aktivitātes: Veiktas iepirktā piena ķīmiski bioloģiskās analīzes saimniecību griezumā; veikti ražošanas testi, izmantojot dažādu piegādātāju dažādas pienskābo baktēriju ieraugu kombinācijas.

Rezultāti: Izvērtējot piena analīzes, noteiktas saimniecības, kuru piegādātais piens ir vispiemērotākais canestrato siera ražošanai, iegūti pirmie siera paraugi tālākai to izvērtēšanai siera nogatavināšanas procesā.

 

LAD atbalsts

Ilgtspējība
LAD
LAD
LAD
LAD
LAD